DAN RUKOMETA PUN POGODAK Igrači, roditelji, članovi kluba i gledatelji uživali u brojnim aktivnostima

17 lip

Rukometni klub Koprivnica – Hangar 18 danas je organizirao Dan rukometa u Koprivnici. U suradnji s Hrvatskim rukometnim savezom, Tor, maskota EHF EURA 2018 godine, bio je posebni gost ove manifestacije. Za najbolje pojedince dijelila su se priznanja i prigodne nagrade koje su osigurali Hrvatski rukometni savez i Hangar 18. U pauzi između utakmice mlađih i starijih dječaka, s plesnom točkom, nastupili su učenici PŠ “Gotalovo” pod vodstvom učiteljica Ana-Marije Sataić i Violete Pranjić.

U gimnazijskoj dvorani od ranog su se jutra održavale brojne aktivnosti. Na teren su prvi izašli najmlađi dječaci rođeni 2008. godine i mlađi pod vodstvom trenerice Stančin. Igrali su rukomet 2×15 minuta te su pokazali što trenutno znaju i mogu. Bilo je puno lijepih poteza a na kraju su slavili igrači u plavim dresovima. Nakon utakmice uslijedilo je natjecanje između igrača i roditelja u gađanju stative s linije 6 metara. Najboljim se pokazao ponosni djed Gabrijela Piličeka, Mladen Panić, dok su drugo mjesto podijelili igrači Matijaško i Županić.

Nakon minića, igrali su dječaci rođeni 2006. godine i mlađi, pod vodstvom trenera Stubičara i pomoćnog trenera Ružića. Oni su igrali 2×20 min, a utakmica je bila uzbudljiva i napeta s pregršt lijepih akcija i poteza. Nakon utakmice igrači, roditelji i gledatelji su se natjecali u gađanju gola s centralnog kruga igrališta. Najbolji u tome se pokazao igrač Jakov Koštarić, dok je drugo mjesto osvojila je majka Marina i Dine, Maja Milošević.

Dječaci rođeni 2004. godine i mlađi, pod vodstvom trenera Pranjića i pomoćnog trenera Zrakića, odigrali su utakmicu s puno golova, u kojoj su “narančasti” na kraju slavili s jednim pogotkom razlike. Nakon utakmice je uslijedilo natjecanje u izvođenju sedmeraca. Na golu je bio jedan od najperspektivnijih vratara u regiji, mlađi kadet Dominik Vučković. U dugoj i napetoj borbi pobjednik je bio igrač Jan Sinković, majka Frana, Dubravka Fajt-Premec, bila je druga, a treće mjesto osvojio je igrač Emil Zovko.

Nakon starijih dječaka, nastupili su mlađi kadeti pod vodstvom trenera Rušaka. Igrači su bili izrazito raspoloženi, te su odigrali utakmicu s puno atraktivnih akcija i poteza. Nakon međusobnog susreta, uslijedilo je natjecanje u postizanju pogotka s gola na gol. Najprecizniji je bio kadet Fran Kosmač, drugo mjesto osvojio je mlađi kadet David Pancir, a treće mjesto pripalo je vrataru kadeta Andreju Špremu.

Šećer na kraju uspješnog dana bili su seniori i kadeti, pod vodstvom trenera Krajačića, koji su odigrali utakmicu s pomiješanim sastavima. Bio je to zanimljiv revijalni susret u kojem su na kraju slavili igrači u plavim dresovima.

Nakon današnjeg dana možemo biti itekako zadovoljni, te se radujemo idućim rukometnim druženjima. Kao i uvijek, kako bi sve prošlo u najboljem redu pobrinuo se tajnik Marko Sinković. Zahvaljujemo se svim ljudima koji su nam pomogli u organizaciji Dana rukometa u Koprivnici. Svi zajedno…samo jako!

Na kraju svega donosimo vam veliku galeriju fotografija…

Nema odabrana galerija ili galerija je izbrisan.