[ZAVRŠNICA PH] Naši dječaci od 25. do 28. svibnja u Umagu

24 svi

Dječaci rođeni 2004. godine i mlađi, pod vodstvom trenera Pranjića, u četvrtak ujutro kreću prema Umagu gdje ih do nedjelje očekuje Završnica PH. Na Završnici će sudjelovati 20 najuspješnijih ekipa u Hrvatskoj podijeljenih u četiri skupine po pet ekipa:

SKUPINA A: Valpovka, Dugo Selo, Koprivnica – Hangar 18, Arbanasi, Gospić
SKUPINA B: Nexe, Maksimir Pastela, Varaždin 1930, Solin, Poreč
SKUPINA C: Osijek, PPD Zagreb, Čakovec, Ribola Kaštela, Buje
SKUPINA D: Feniks, Rugvica, Bjelovar, ŠR Metković, Trsat

Naši dječaci nalaze se u skupini A, a prvu utakmicu odigrati će u četvrtak u 16.00 sati protiv Valpovke. U petak u 8.30 sati igraju protiv Arbanasa, u 11.50 sati protiv Gospića, a zadnju utakmicu skupine, protiv Dugog Sela, u 17.10 sati. Napomenimo da prve tri ekipe u skupini prolaze u drugi krug i borbu od 1. do 12. mjesta, a četvrta i peta ekipa u skupini nastavljaju natjecanje u razigravanju od 13. do 20. mjesta. Kompletan raspored utakmica, rezultate i livestream možete pratiti na stranici HRS-a. Također, sve rezultate naših dječaka objavljivat ćemo na našoj Facebook stranici. Ovim putem želimo našim dječacima puno sreće i uspjeha!

Igrači i stručni stožer na Završnici PH: Canjuga, Pranić, Hudinčec; Hemetek, Gečić, Ivačić, Evačić, Kovačić, Deković, Sinković, Zvonarek, Miklošić, Filipović, Jadan, Veh, Mikačić.
Trener: Antonio Pranjić, Pomoćni trener: Mišo Zrakić, Tehniko: Marko Sinković

RASPORED I REZULTATI