[3.HRL SJEVER] KOPRIVNIČKI RUKOMETAŠI PROTIV ČAKOVCA 2 NASTAVILI POBJEDNIČKI NIZ

23 tra

Rukometaši Koprivnice – Hangar 18 u subotu su gostovali u Nedelišću gdje su odigrali utakmicu 24. kola 3. HRL Sjever protiv Čakovca 2. Zbog odsustva trenera Branka Krajačića koji je s kadetima imao prvenstvene utakmice u Senju, naše seniore protiv Čakovca 2 vodio je trener i igrač Antonio Pranjić.

Od početka do kraja utakmice naši su rukometaši kontrolirali susret, te u nijednom trenutku nisu dopustili mladim Čakovčanima da im se približe. Jedino vodstvo domaćina bilo je na početku kad je bilo 2:0, no to vodstvo nije dugo potrajalo, jer je uslijedila odlična serija naših rukometaša i vrlo brzo rezultat je glasio 2:6. Od tog trenutka razlika se samo povećavala. Na odmor se otišlo s rezultatom 12:20. U nastavku smo mogli vidjeti još čvršću obranu i još efikasniji napad. Svi igrači su odlično iskoristili svoju minutažu, te zaslužuju pohvale za zalaganje i borbenost tijekom cijelog susreta. Rezultat na kraju utakmice bio je 22:37. Najefikasniji među našim rukometašima bili su Matija Peić s devet, Marko Karlović i Stanko Dujaković sa šest, te Luka Peričić s 5 pogodaka. Odlični su bili i vratari Josip Horvat i Filip Jakupec.

Preostale su još dvije utakmice do kraja prvenstva, na domaćem terenu protiv Ivančice Ivanec 2 i u gostima protiv Novske.

MRK Čakovec 2 – RK Koprivnica – Hangar 18      22:37 (12:20)

Igrali su: Jakupec, Horvat; Šumandl 3, Ivačić 1, L.Peričić 5, Karlović 6(2), B.Peričić 1, Stričević, Pranjić 2, Peić 9, Rojčević 1, Požgaj 3, Dujaković 6. Trener: Antonio Pranjić