OSVOJENO SEDMO MJESTO NA TURNIRU “POŽEŠKI DJEČACI 2017.”

20 tra

Dječaci ro

Dječaci rođeni 2004. godine i mlađi, pod vodstvom trenera Pranjića, u srijedu i četvrtak su sudjelovali na turniru “Požeški dječaci 2017.” u Požegi. Bili su smješteni u skupinu A zajedno sa Osijekom, Nexeom, Siskom i Požegom. U skupini su ostvarili pobjedu protiv Siska, odigrali su neriješeno protiv Nexea te su upisali poraze od Osijeka i Požege. U razigravanju od 5. do 8. mjesta naši su dječaci u prvoj utakmici izgubili od Feniksa, dok su u utakmici za 7. mjesto pobijedili Brod.

Složili smo se kako smo proveli dva prelijepa dana u kišovitoj i snježnoj Požegi, te se zahvaljujemo domaćinima na gostoprimstvu i odličnoj organizaciji. Nismo zadovoljni našim pristupom i prikazanoj igri u pojedinim utakmicama, te nam preostaje još jače trenirati kako bi na idućim turnirima bili još bolji.

U subotu nas u Ludbregu očekuju dvije utakmice predzadnjeg kruga prvenstva protiv Virovitice i Garešnice gdje bi definitivno trebali potvrditi plasman na Završnicu PH koja se krajem svibnja održava u Umagu.

Rezultati:
Osijek – Koprivnica – Hangar 18       16:12
Koprivnica – Hangar 18 – Sisak         17:12
Požega – Koprivnica – Hangar 18      16:9
Koprivnica – Hangar 18 – Nexe          9:9
Razigravanje od 5. do 8. mjesta:
Feniks – Koprivnica – Hangar 18        17:10
Utakmica za 7. mjesto:
Koprivnica – Hangar 18 – Brod           18:14

Igrali su: Sabolec; Gečić, Deković, Sinković, Veh, Miklošić, Evačić, Jadan, Mikačić, Filipović, Pranić, Hemetek, Zvonarek, Zovko, Ivačić. Trener: Antonio Pranjić