DJEČACI “A” PROTIV LUDBREGA DOŠLI DO OSME PRVENSTVENE POBJEDE ZAREDOM

26 ožu

Dječaci rođeni 2004. godine i mlađi, pod vodstvom trenera Pranjića, danas su u Ludbregu došli do osme prvenstvene pobjede zaredom.

U prvom poluvremenu obrana nije bila dovoljno pokretljiva i agresivna, a u napadu nije bilo dovoljno strpljenja i koncentracije, što je rezultiralo odlaskom na odmor sa zaostatkom od dva gola razlike. U nastavku smo mogli vidjeti puno bolju igru naših dječaka. Obrana je bila čvršća i agresivnija, a napad raznovrsniji i kreativniji. Ključni period utakmice dogodio se kod rezultata 10:9 za domaćine, kada su naši dječaci napravili potpuni preokret i poveli 10:13. Četiri minute prije kraja, kada su naši dječaci bili s igračem manje, domaćini su uspjeli doći na jedan razlike, ali sama završnica utakmice pripala je našim dječacima, gdje su povećali prednost i na kraju zasluženo slavili rezultatom 20:23. Dva vrijedna boda odnijeli su u Koprivnicu! Čestitke domaćinima na fer i korektnoj borbi, a našim dječacima na pobjedi!

Ovom pobjedom naši su mladi rukometaši “skočili” na treće mjesto 1. HRLDA Sjever. Bila im je to osma pobjeda u osam utakmica proljetnog dijela sezone. U idućem kolu, najvjerojatnije u subotu, naše dječake očekuju utakmice u Bjelovaru protiv Bjelovara i Čazme.

RK Ludbreg – RK Koprivnica – Hangar 18     20:23 (9:7)

Igrali su: Canjuga, Hudinčec, Deković, Sinković 8, Veh 2, Kovačić, Miklošić 1, Evačić 6, Jadan 3, Mikačić 1, Hemetek 2(1), Ivačić. Trener: Antonio Pranjić

Nakon utakmice u Ludbregu, ostali igrači iz generacije 2004./05. godišta zajedno s trenerom Pranjićem, gostovali su u Ivanskoj u sklopu trećeg kola Međužupanijske lige. U obje utakmice protiv fizički jačih ekipa ostvarili su poraze, ali mogu biti zadovoljni prikazanom igrom u prvoj utakmici protiv Bjelovara, iako su izgubili rezultatom 26:17. U drugoj utakmici, protiv Čazme, naši su dječaci napravili prevelik broj “početničkih” grešaka, te su uvjerljivo poraženi rezultatom 35:12.

Iduće kolo na rasporedu je za dva tjedna u Čazmi, kada će naši dječaci igrati protiv Slatine i Ivanske.

RK Bjelovar – RK Koprivnica – Hangar 18         26:17 (13:10)
RK Čazma – RK Koprivnica – Hangar 18            35:12 (19:6)

Igrali su: Sabolec, Hudinčec 1(1), Mršić 6(1), Filipović 1, Jakupanec 1, Deković 5(1), Zvonarek 5, Megla, Pranić 3, Janeković 4(1), Zovko, Gečić 3(1). Trener: Antonio Pranjić