DVIJE BRONČANE MEDALJE NA MEĐUNARODNOM TURNIRU U ČAKOVCU

16 sij


Foto: Prepoznajete li ove momke?

Tri generacije našeg kluba sudjelovale su prošla dva dana na 5. Memorijalnom turniru “Zvonko Kupec – Moka”.

Mlađi kadeti, pod vodstvom trenera Rušaka, odigrali su odličan turnir, u dva dana upisali su samo jedan poraz. Odlično razigravanje u skupini gdje su dečki osvojili prvo mjesto samo je bilo uvertira za osvajanje odličja. Pobjede su ostvarene nad Ludbregom, Trnovcem, Čakovcem 2 te Varaždinom 1930. U polufinalu naši dečki igrali su protiv ekipe Varaždina te su minimalnim porazom izgubili borbu za finale. U utakmici za 3. mjesto pobijedili su ekipu Jeruzalem Ormož iz Slovenije te osvojili brončanu medalju. Bravo ekipo!


Foto: Brončani mlađi kadeti

U konkurenciji dječaka rođenih 2006. i mlađi učestvovalo je osam ekipa (Mrk Čakovec, Rk Ormož Jeruzalem, Grk Varaždin, Rk Prelog, Rk Dubrava, Rk Varaždin i Rk Koprivnica Hangar 18 1 i 2).

Od naše dvije ekipe druga ekipa nije uspjela proći grupu i završila je prvi dan s natjecanjem, dok je prvoj to pošlo za rukom i sa tri pobjede u grupi (Rk Ormož Jeruzalem, Grk Varaždin i Rk Prelog) prošli su u polufinale koje se igralo drugi dan.

U polufinalu nakon velike borbe sa domaćinom Čakovcem u regularnom dijelu utakmica je završila 8:8  i lutrija sedmeraca je odlučivala o prolasku u finale. Čakovčani su bili sretnije ruke i prošli su u finale, a mi smo se u utakmici za 3.mjesto ponovno susreli s ekipom Grk Varaždin i pobjedili ih rezultatom 9:4.
Svi naši dječaci pokazali su veliku želju i borbenost na terenu koja je s tribina bila popraćena velikom podrškom roditelja i odličnim navijanjem kroz cijeli turnir.
Hvala domaćinima koji su se potrudili da organizacija turnira bude na visokoj razini.
Poredak:
  1. Rk Dubrava
  2. Mrk Čakovec
  3. Rk Koprivnica Hangar 18 (1)
  4. Grk Varaždin
  5. Rk Ormož Jeruzalem
  6. Rk Prelog
  7. Rk Varaždin
  8. Rk Koprivnica Hangar 18 (2)
Nastupili su:

Tetec, Jalšić, Đuranek, Grubić, Mikulčić, Premec, Pranić, Udovičić, Švenda, Šprem, Mikulić, Golčić, Kovačić, Toth, Veh, Milošević, Galkin, Đurđina, Ivić, Srbiš, Evačić, Mihalić, Piršlin, Bijač. Trener: Igor Stubičar i Ivan Ružić


Foto: 2006./07. godište s broncom oko vrata


Dječaci rođeni 2004. godine i mlađi, pod vodstvom trenera Pranjića, u subotu su prošli skupinu kao drugoplasirani. Uvjerljivo su pobijedili Prelog, a izgubili su od Varaždina i Ludbrega. Zbog bolje gol razlike od Preloga i Ludbrega plasirali su se u polufinale. U nedjelju su u polufinalnoj utakmici igrali protiv Ormoža. Iako su vodili veći dio susreta, u napetoj završnici primili su gol iz sedmerca 15-ak sekundi prije kraja te je utakmica završila 12:12. Uslijedila je lutrija sedmeraca. Slovenci su bili s(p)retniji, te su otišli u finale, a naše momke očekivala je borba za 3. mjesto protiv Varaždina. U toj utakmici Varaždinci su bili bolji te su osvojili brončanu medalju. U konkurenciji 8 ekipa, prvo mjesto na turniru pripalo je Čakovcu. Čestitke domaćinima na osvojenom prvom mjestu i odličnoj organizaciji turnira!

Igrali su: Hudinčec, Sabolec; Kovačić, Hemetek, Ivačić, Sinković, Evačić, Miklošić, Deković, Jadan, Veh, Pranić, Jakupanec, Megla. Trener: Antonio Pranjić


Foto: 2004./05. godište osvojilo je 4. mjesto