NAJAVA Bogati sportski vikend naših mladih rukometaša

12 sij

Kadeti, pod vodstvom trenera Krajačića, ovog će vikenda u Zaprešiću nastupiti na Memorijalnom turniru “Ivica Birovčec”. Naši su kadeti prošle godine uvjerljivo osvojili prvo mjesto na tom turniru te će ovaj vikend sigurno pokušati obraniti naslov. Na turniru će u dva dana nastupiti 10 ekipa, a naši su smješteni u skupinu B: US Torri Pallamano (Italija), RK Krajina Cazin (BiH), RK Kozara Mlijekoprodukt (BiH), MRK Sesvete i RK Koprivnica – Hangar 18.

Čak četiri naše mlade ekipe nastupiti će na dvodnevnom 5. Memorijalnom turniru “Zvonko Kupec – Moka” koji će se ovog vikenda održati u Čakovcu i Nedelišću. Na turniru će ekipe biti podijeljene u 3 dobne kategorije.

Mlađi kadeti, pod vodstvom trenera Rušaka, igrati će u Čakovcu, a smješteni su u grupu B: RK Ludbreg, MRK Čakovec 2, GRK Varaždin 1930, RK Trnovec i RK Koprivnica – Hangar 18.

Dječaci rođeni 2004. godine i mlađi, pod vodstvom trenera Pranjića, utakmice skupine igrati će u Nedelišću, a utakmice razigravanja u Čakovcu. Naši dječaci smješteni su u grupu B: RK Varaždin, RK Ludbreg, RK Prelog i RK Koprivnica – Hangar 18.

Dječaci rođeni 2006. godine i mlađi, pod vodstvom trenera Stubičara i Ružića, igrati će u Čakovcu s dvije ekipe. Jedna ekipa smještena je u skupinu A: RK Ormož (Slovenija), RK Prelog, GRK Varaždin 1930 i RK Koprivnica – Hangar 18 (1), a druga ekipa u grupu B: RK Varaždin, MRK Čakovec, RK Dubrava, RK Koprivnica – Hangar 18 (2).