1. EKIPA: LIDER ISKORISTIO PAD KONCENTRACIJE I BROJNA ISKLJUČENJA

28 velj

UTAKMICA 14.KOLA 3.HRL SJEVER

TRNOVEC : KOPRIVNICA HANGAR 18 – 33:23 (13:14)

TRNOVEC – SD O.Š. Trnovec. Gledatelja: 100. Suci: D. Bedeković i B. Peić, Nadzornik: T. Bjelopera (svi Bjelovar).

KOPRIVNICA HANGAR 18: Bukvić (14), Skupnjak (1+1), Đurišević, Behin, L.Peričić 3, Karlović 4, B.Peričić 1, Pranjić 3 (3), Peić 5 (1), Žarić, Šijak, Kosmač, Mikulčić, Kovačić 2 (1), Markovinović 1, Dujaković 4.
Trener: B. Krajačić.

Gostujući u Trnovcu kod lidera prvenstva, igrači Koprivnice Hangara 18, nisu uspjeli ostvariti pozitivan rezultat. Izgubili su (pre) velikih 10 pogodaka razlike, iako su prvi dio utakmice riješili u svoju korist. Rezultat je to bio vrlo angažirane i odgovorne obrane u kojoj su igrači ispunili dogovorene taktičke zadatke ali nažalost, u nastavku nisu izdržali. Nedostatak snage i širina klupe, uzrokovao je pad koncentracije i previše pogrešaka, posebno u napadu, iz kojih je protivnik lako dolazio do pogodaka i time stvarao razliku. Posebno treba istaknuti period od 36-45.minute, kad je Koprivnica Hangar 18, imala podulju krizu i 8 minuta isključenja (tijekom utakmice 22 minute), što je domaćin iskoristio i napravio nedostižnu seriju od 10:0. Ostalo je samo da do kraja utakmice, rutinski održe rezultat i upišu nove bodove.

Odigrali smo dva različita poluvremena, od kojih smo prvi dio iznenadili domaćina i ostvarili pozitivan rezultat. Drugi dio nismo izdržali i uz umor došli su i promašaji i pad koncentracije, što je domaća ekipa znalački iskoristila. Previše isključenja na našoj strani, olakšali su posao lideru koji je posebno u drugom dijelu bio bolji i zasluženo slavio. Nemamo širinu i trenutno je premalo kvalitetnih igrača za ozbiljniji rezultat. Ostaje nam sačekati neko vrijeme, kad će se prvoj ekipi ozbiljnije priključiti igrači mlađe kadetske ekipe i preuzeti dio odgovornosti. Bez obzira na poraz, i ova je utakmica pokazala da smo na dobrom putu, samo treba ustrajati u radu a time će doći i rezultat.